skip to Main Content

Prelungire sesiune depunere proiecte schema de energie din surse regenerabile

AFIR anunță prelungirea până la data de 31 ianuarie 2024, ora 23:59 a sesiunii de depunere a solicitărilor de finanțare prin Schema de ajutor privind sprijinirea investițiilor în noi capacități de producere a energiei electrice produsă din surse regenerabile pentru autoconsumul întreprinderilor din cadrul sectorului agricol și industriei alimentare.

Apelul de primire a cererilor de finanțare s-a deschis în data de 20 noiembrie 2023, ora 08:00, iar termenul limită, comunicat inițial, era 15 decembrie 2023.

Reamintim că pentru schema de energie se aplică anunț concurențial, astfel încât depunerea propunerilor de proiecte are la bază procedura de ofertare concurențială și vor fi depuse și evaluate conform procedurii competitive pe baza punctajului obținut după încheierea sesiunii de depunere.

In situatia in care acest program prezinta interes pentru dumneavoastra, va rugam sa completati formularul de contact de mai jos, iar unul dintre consultantii nostri va lua legatura cu dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil. Ne puteti contacta de asemenea la numarul de telefon 0799889608 sau la adresa de email office@chromagrup.ro.