skip to Main Content

Apelul de finanțare aferent Schemei de ajutor de minimis dedicate sectorului cultural independent din România va fi lansat pe 1 noiembrie 2023

Pentru a veni în sprijinul celor interesați, Ministerul Culturii publică Procedura de implementare și Anexele aferente Schemei de ajutor minimis ce vizează acordarea de sprijin financiar nerambursabil sectorului cultural independent, în perioada 2023-2024.

Obiectivul schemei îl reprezintă susținerea operatorilor care activează în sectorul cultural din România și a căror activitate a fost restricționată pe perioada stării de urgență sau pe perioada stării de alertă, generate de pandemia SARS-CoV-2.

Bugetul total alocat este de 140 milioane lei (aproximativ 28 milioane euro). Sprijinul financiar maxim acordat unei întreprinderi/ întreprinderi unice reprezintă echivalentul în LEI al sumei de 200.000 euro.

Atenție! Apelul de finanțare va fi deschis în perioada 1 noiembrie 2023 (ora 10:00) – 4 decembrie 2023 (ora 10:00). Depunerea cererilor de finanțare se va realiza exclusiv online, în sistemul electronic disponibil pe adresa https://schemacovid.cultura.ro, fiind necesară crearea, în prealabil, a unui cont de utilizator.  

In situatia in care acest program prezinta interes pentru dumneavoastra, va rugam sa completati formularul de contact de mai jos, iar unul dintre consultantii nostri va lua legatura cu dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil. Ne puteti contacta de asemenea la numarul de telefon 0799889608 sau la adresa de email office@chromagrup.ro.